miercuri, 29 octombrie 2008

Test pentru apărare

FC Ploieşti joacă astăzi la Progresul şi cred că, de data asta, pentru un rezultat pozitiv, e nevoie de un meci mare făcut de apărarea condusă de Gigel Rohat. Nu mai zic şi de o prestaţie peste medie a lui Popa, care e cam dator, după ultimele prestaţii.

Chiar dacă a debutat perfect, Neagu va fi doar la al doilea meci alături de Rohat, dar măcar Gigel, Mihalache şi Crăciun vor rămâne, de data asta, pe poziţii. Cred că Vivi şi l-ar fi dorit pe Mihalache în linia mediană la acest joc, pentru a bloca mai bine zona centrală, asta deşi cuplul Vlad+Takayuki a funcţionat excelent în ultimele două meciuri. Cum nu există fundaş dreapta apt, "Mache" rămâne acolo, iar problemele lui Răchită se mută în jumătatea adversă.

Fără Ciobanu, suspendat, probabil că Gafiţa va juca împins, mai ales că-i un joc în deplasare, deci, pe contre.
Dacă Liviu Mihai II şi Alexe continuă în centru, respectiv, pe stânga, rămâne de văzut pe cine va alege antrenorul între Gheorghe Vasile şi Păun, pentru partea dreaptă. Vasile parcă se mişcă mai cu talent şi cu dorinţă în ultima vreme, şi a prins destule minute în ultimele trei meciuri, în timp ce Păun vine după o săptămână petrecută la echipa a doua şi, speră toată lumea, extrem de motivat să demonstreze nu doar că poate să joace la un nivel bun, dar şi că îi pasă...

Niciun comentariu: